• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

36 Nimike(ttä)

/ sivu

36 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Bananabelli nännilävistyksiin

Nännilävistyksen voi joko teettää suoralla tai kaarevalla sauvalla. Lävistyksen reikä muodostuu uuden lävistyskorun mukaan. Joten jos esimerkiksi teetit nännilävistyksen bananabellillä, on lävistyksen parantunut muoto myös sen muotoinen eli bananabellin muotoinen. Toisin sanoen barbelli aloituskoruna on yhtäkuin barbellin muotoinen lävistysreikä.

Bananabellin muoto

Bananabellejä löytyy monissa eri muodoissa ja melleissa sekä materiaaleissa joten vaihtelun mahdollisuus on suuri. Jos teetit lävistyksesi bananabellillä, niin lävistyksesi on parannuttua tietysti sen muotoinen. Siksi suosittelemme käyttämään tämän muotoisia koruja myös vastaisuudessa, sillä ne sopivat parhaimmiten ja tuntuvat parhaalta juuri sinun lävistykseesi. Bananabelli on käytännössä 1/3 rengas, josta puuttuu vain loput 2/3 renkaasta. Tämä on suurin renkaan ja bananabellin ero.

Kokonaisen renkaan sijasta bananabellissä on kaksi koristeltavaa päätä. Usein monissa päissä käytetään pieniä helmiä, jotka ruuvataa pois ja takaisin aina kun korua käytetään. Helmi voi vaihdella koon, mallin sekä värin puolesta. Vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiselle. Tarjoamme bananabellejä myös esimerkiksi piikeillä, nopilla tai muilla erikoisen mallisilla koruilla. Emme todellakaan halua asettaa mitään tiettyä mallia/rajoituksia bananabellin tarjontaan, sillä tiedämme että jokaisella on oma makunsa ja tyylinsä.

Voinko vaihtaa barbellistä bananabelliin?

Jos sinulle on teetetty barbellilävistys, mutta haluaisit kokeilla bananabelliä, voit tehdä sen kyllä. Samoin bananabellin omistaja voi vaihtaa barbelliin. Ota kuitenkin huomioon se, että koru saattaa tuntea ensikerralla hieman epämiellyttävältä, sillä nännisi ei ole tottunut tämän malliseen koruun. Lävistyksellä kestää oma aikansa ennen kuin se tottuu uuteen korun muotoon. Pieni rinnan/nänni arkuus saattaa joissain tapauksissa pitää paikkansa, mutta yleensä tälläisessa korun vaihdossa ei pitäisi olla suurempia ongelmia.

Materiaalin valinta

Useimmat bananabellit valmistetaan joko kirurginteräksestä tai titaanista. Molemmat materiaalit ovat oikein hyviä lävistyskoruun. Kuitenkin suosittelemme aina käyttämään titaania, sillä titaani on yksinkertaisesti näistä kahdesta se puhtaampi lävistyskorujen materiaali. Titaani on myös täysin nikkelivapaa, joten titaani sopii myös allergikoille.