• 30 päivän palautusoikeus
    Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
  • Ilmainen toimitus
    yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
  • Nopea toimitus
    Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
  • Turvallinen toimitus
    Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Ei valintaa vastaavia tuotteita.

Nännilävistys

Nännilävistys on ollut monien vuosisatojen tunnettu ilmiö. Oikeastaan, monet eri uskonnot ovat käyttäneet nännilävistyksiä monista eri syistä, esimerkiksi hedelmällisyyden merkiksi jne. Mutta nykyään nännilävistykset ovat osa aivan jotain muuta muotia.

Nännilävistys on lävistys monilla vaihtoehdoilla

Nännilävistyksestä löytyy uskomattoman monia eri koruvaihtoehtoja ja löydät useimmat niistä nettikaupastamme. Kaupastamme löytyy niin tavallisempia lävistyskoruja kuten esimerkiksi renkaita ja sauvoja mutta myös erilaisempia koruja kuten nännikilpi. Suosittelemme kuitenkin käyttämään tämänkaltaisia koruja erikoistilanteisiin, eikä vakituiseen käyttöön, sillä ne ei eivät ole kaikista käyttäjäystävällisimpiä koruja. Jokapäiväisessä käytössä käytetään kuitenkin enemmän renkaita tai sauvoja.

Nännilävistys ja raskaus

Älä vaivu epätoivoon, jos jäät raskaaksi ja käytät nännilävistystä. Tälläiseen tilanteeseen on olemassa hyviä neuvoja ja opastusta, siihen että voisit pitää lävistyksesi. Raskauden ajan voit pitää lävistystä niin kuin aina. Kun olet synnyttänyt, sinun täytyy ottaa huomioon pari asiaa. On tärkeää, että poistat nännilävistyksen ennen kuin imetät. Vauva imee erittäin kovaa ja riskinä on että helmi voi irrota lävistyksestä. Jos tämä tapahtuu, riskinä on, että helmi jää kiinni vauvan ruokatorveen. Voit toki laittaa korun takaisin paikoilleen imetyksen jälkeen, mutta muista aina ottaa koru pois ennen imetystä! Suosittelemme myös käyttämään PTFE:stä tehtyä korua, sillä sitä on mukava käyttää sen joustavuuden takia. 

Nännilävistys ei ole imetyksen este

Nänni on varustettu monilla maitokanavilla eikä yksi neulanpistos tuhoa näitä kaikkia. Joten voit imettää normaalisti myös nännilävistyksen teettämisen jälkeen.
Lue lisää täältä nännilävistyksestä ja sen historiasta.

Nännilävistys ja korun koko

Nännilävistyksen vakiomitta on yleensä paksuudeltaan 1,6 mm. 1,6 mm on standardimitta, sillä suuri koko auttaa hylkimistä vastaan. Pituudeltaan/halkaisijaltaan koko riippuu paljon henkilöstä. Lue lisää lävistysten koosta ennen kuin teet päätöksen halkaisijan/pituuden mitasta, jotta osaat valita oikean koon itsellesi.