• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

32 Nimike(ttä)

/ sivu

32 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Nännikilpi nännilävistyksiin

Nännikilpi on uskomattoman kaunis lävistyskoru, joka on tehty erityisesti nännilävistykseen.
Tavallisimmat nännilävistyskorut ovat rengas, sauva tai hevosenkenkä. Erityisempiin päiviin voi nännikilpi olla oiva vaihtoehto tuomaan pienen lisämausteen.
Monille nännikilpi on myös oikea nännilävistyksen merkki. Sitä kutsutaankin usein nännikoruksi.

BodyMod.fi nettikaupassa meillä on laaja valikoima erityyppisiä nännikoruja nännilävistykseesi. Meiltä löydät nännikorut monissa eri väreissä sekä malleissa.

Tarjoamme mm. nännikorua naisen vartalolla, joka roikkuu riipuksessa. Se on epäilemättä yksi kauneimmista ja näyttävimmistä nännikoruista. Meiltä löydät takuulla uniikin ja juuri sinulle sopivan nännilävistyksen. Suosittelemme katsomaan tarjontamme, josko sinulle löytyy jotain uutta ja kivaa.

Nännilävistys erityisiin tapahtumiin

Kuten aikaisemmin mainittu nännikilpeä käytetään yleisesti ottaen vain erityisissä tapahtumissa ja vähimmässä määrin pysyvänä lävistyskoruna. Huomautamme kuitenkin, että monia meidän tämän kategorian koruja voidaan myös käyttää pysyvästi.
Varsinkin meidän "nipple rounder" käytetään pysyvänä lävistyskoruna nännissä.

Minkä kokoisen nännikorun valitsen nännilävistykseeni

Kaikki nännikorut tehdään 1,6 mm paksuudella.

Pituudeltaan koru on yleensä pitempi kuin normaalisti, mutta se on täysin tavallista tämän tyyppiselle korulle. Korut valmistetaan koissa, jotka sopivat useimmille ja korua on harvoin mahdollista tilata muussa koossa kun tarjotuissa koissa.

Näin hoidat nännilävistystäsi

Lävistyksen hoito on tärkeää kaikille lävistyksille. Lävistyksestä pidetään parhaiten huolta pitämällä henkilökohtainen hygienia korkealla tasolla.

Hoidat lävistystä parhaiten puhdistamalla sen pari kertaa viikossa. Puhdistamalla korun ja lävistyksen vähennät tulehdussriskiä ja infektiota huomattavasti. Ei ole mitään pahempaa kuin tulehdus lävistyksessä. Pahimmassa tapauksessa lävistys joudutaan poistamaan ja lävistykseen jää pysyvä arpi.

Jos sinulta puuttuu hyvät ja laadukkaat hoitotuotteet lävistyksen puhdistukseen, löydät meidän hoitotuotteet sivulta laajan valikoiman lävistysten hoitotuotteita. Tarjoamme markkinoiden tunnetuimmat ja parhaat hoitotuotteet. Löydät puhdistustuotteen jokaiselle lävistykselle.

Lue lisää lävistyksistä blogistamme

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää lävistykistä ja lävistysten maailmata ylipäätänsä, suosittelemme tarkastamaan blogimme. Blogista löydät kiinnostavia ja insproivia artikkeleita lävistyksistä, venytyksestä, hoitotuotteista sekä paljon paljon muuta.

Voit esimerkiksi lukea eri lävistysmateriaalien hyvistä ja huonoista puolista.
Blogimme on varma vaihtoehto, jos haluat tietää lisää lävistyksistä. 

Onnea nännikoruusi!