Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 24 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 2,4 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 19:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

13 Nimike(ttä)

/ sivu

13 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Clicker Nännikorut

Clicker nännikorut ovat helppokäyttöisiä ja kauniita lävistyskoruja. Ne ovat tavallisesti D-muodossa koristeellisella designilla korun alaosassa. Tämän tyylinen koru sopii jokaiselle, joka haluaa suloisen nännikorun, joka on hieman yksinkertaisesta barbellistä extraa. Selaile meidän valikoimaa clicker nännikoruja, joista löytyy seuraavanlaisia malleja:

Kuinka ne laitetaan?

Clicker nännikoru on uniikki, mutta helppokäyttöinen koru. D-muodon yläosa aukeaa, ja suora barbell laitetaan lävistysreiän läpi. Kun se on paikallaan, suljet korun hellästi ja napsautat tapin paikalleen. Sen pitäisi olla vankka, mutta ole varovainen jos urheilet. Kun käyt uima-altaalla tai rannalla, varmista ettei mikään tartu lävistykseen, sillä se voi irrota nopeammin kuin suora barbell ja aiheuttaa kipua ja ärsytystä.

Jos vaihtelet nännikorujasi usein, varmista että clicker ja muut nännikorut on puhdistettu hyvin ennen kuin vaihdat mallia. Voit liottaa korua suolavedessä ennen kuin laitat sen, sillä se on yksinkertainen liuos, joka ei vahingoita koruja vaan steriloi ne hellävaraisesti. Suolavesi on myös ideaali ratkaisu lävistyksen ärsytykseen ja kutinaan. Sekoita vain lämmintä vettä ja suolaa keskenään kunnes seos on liuennut. Kaada liuos pieneen lasiin ja liota nänniä siinä niin kauan kuin haluat. Sitä ei voi liioitella! Jos haluat mieluummin käyttää kunnon jälkihoitotuotetta, voit hankkia suolaa suolaliuokseen verkkokaupastamme, tai valitse meidän valmis Isotoninen suolaliuos. Voit käyttää tätä tuotetta suoraan pullosta, ei tarvetta sekoitella mitään.

Siinä tapauksessa, että nännikorusi tarttuu johonkin, ja tunnet kipua, saatat tarvita jotain vahvempaa. Meillä on tarjolla Extra Strength Aftercare spray, joka auttaa pienten vahinkojen parantumiseen. Jos taas saat pahan tulehduksen, ota yhteyttä lääkäriin.