• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

30 Nimike(ttä)

/ sivu

30 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Renkaat nännilävistykseen

Valittaessa lävistyskorua nännilävistykseen löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia renkaita kaikissa mahdollisissa koissa - voimme luvata sinulle että löydät etsimäsi lävistyskorun meiltä.

Tavallinen rengas on ehkä käytetyin lävistyskoru nännilävistykseen. Löydät meiltä monia erityyppisiä renkaita nännilävistykseen kuten helmirenkaita ja segmenttirenkaita.

Näiden kahden suurin ero on niiden lukitsemisessa. Helmirengas lukitaan helmen avustuksella kun taas segmenttirengas lukitaan renkaan osalla.

Parin viime vuoden aikana segmenttirenkaista on tullut yhä suositumpia. Tämä johtuu siitä, että monien mielestä segmenttirenkaan pitäminen on mukavampaa kuin tavallisen helmellisen renkaan. Toinen segmenttirenkaan etu nännilävistyksissä on sen muoto, jolla vältytään kolmannelta nänniltä.
Segmenttirenkaan käyttö voi olla vaikeaa. Sen takia olemme luoneet pienen video-oppaan siihen kuinka käytät segmenttirenkaita oikein.

Kuinka suuri renkaan pitää olla minun lävistykseeni

Ostaessasi korua nännilävistykseesi on tärkeää valita oikea koko. Seuraavaksi saat hieman apua tämän oikean koon valintaan.
Ensinnäkin mittaa nännin leveys. Lisää mittaasi 0,5-1 mm. Yleensä halkaisija on noin 10 mm.
Paksuuden löydät poistamalla nykyisen korusi ja mittaamalla sen paksuuden. Yleensä nännilävistykset tehdään joko 1,2 mm tai 1,6 mm paksuisina. (1,6 millin kokoa käytetään 90 % kaikista tapauksista).

Nännilävistysrenkaita monissa eri koissa

Täältä nettikaupasta löydät renkaita kaikissa mahdollisissa koissa ja jos tarvitset apua juuri omaan kokoosi, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelusta saat esimerkiksi ohjeita myös nännilävistyksen venytykseen.