Plugi puusta pisaran muotoisena

Saatavuus: Varastossa

9,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat
Tavallisista pyöreistä plugeista erottuva pisaran muotoinen plugi on valmistettu tummasta puusta. Plugin molemmat reunat ovat kohotetut, joka vaatii hieman harjoittelua laittaa venytykseen, mutta istuu sitten uskomattoman mukavasti korvassa. Huomioi, että orgaanisten korujen kohdalla on sävyeroja.
Plugin orgaaninen materiaali on ihanteellinen venytykseen, sillä se antaa ihon hengittää, joka ehkäisee epämiellyttävän hajun muodostumista. Sen vuoksi puu on yksi parhaista venytyskorujen materiaaleista.
Katso yllä olevasta valikosta tarjolla olevat koot 8 mm ja 25 mm väliltä.
On tärkeää huomioida, että orgaanisia koruja ei tulisi altistuttaa liialliselle kosteudelle, sillä se voi vahingoittaa niitä.
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Plug-59
Kappalemäärä 1 Kpl
Syvyys 11.5 mm.
Materiaali Puu
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Plugi puusta pisaran muotoisena
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder