Puuplugi helmellä ja kuparilangalla

Saatavuus: Varastossa

10,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Orgaaniset materiaalit sopivat erittäin hyvin jo parantuneisiin lävistyksiin, sillä ne hengittävät paremmin kuin ei-orgaaniset materiaalit. Lisäksi orgaaniset materiaalit ovat sopivia allergikoille, sillä orgaaniset materiaalit eivät sisällä nikkeliä. Orgaanisten materiaalien haittana on kuitenkin se, että ne ovat hieman herkkiä muutoksille. Esimerkiksi kosteus ja kuumuus saattavat vaikuttaa korun ulkomuotoon. Korut tarvitsevat hieman enemmän hoitoa, mutta vastineeksi saat aivan upean ja ainutlaatuisen korun, joka on lisäksi vielä hyväksi sinulle.

Tämä plugi on myös valmistettu orgaanisesta materiaalista nimittäin puusta. Koru on saatavilla 10 millimetrin koosta aina 25 millimetrin kokoon saakka, joten valitettavasti aivan aloittelijoille tämä plugi ei sovi. Plugin etuosan keskellä koristaa helmi, jota ympäröi kuparilanka. Tämä saattaa aluksi kuulostaa hieman oudolta, mutta koru näyttää oikeasti upealta.

Haluamme myös huomioida, että koska koru on valmistettu puusta, korujen välillä saattaa olla eroja.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Plug-169
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Syvyys 12 mm.
Kokonaispituutta voi myös kutsua korun syvyydeksi, joka sisältää pituuden korun etuosasta takaosaan. Se sisältää korun reunan, o-renkaan yms. Korvanlehteen menevä osa voi siten olla pienempi, jos korussa esimerkiksi on 1mm reunukset. Siinä tapauksessa 10mm syvyys, kahdella 1mm reunalla jättää keskelle 8mm vapaan osan.
Materiaali Puu
Koru on valmistettu puusta. Puu on luonnollinen materiaali, joten sen sävy ja koostumus voi vaihdella. Se on osa puun viehätystä ja siitä syystä positiivinen asia. Puu on sensitiivinen lämmölle ja kosteudelle, ja voi rikkoutua niille altistettuna. Tietyt puut sisältävät väriä, ja kosteudelta suojaamattomana voi vuotaa - se ei kuitenkaan ole haitallista, sillä väri on lähtöisin korusta.
Toissijainen materiaali Helmiäinen
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Puuplugi helmellä ja kuparilangalla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder