Rengas opaalikukalla

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 8,90 €

Erikoistarjous: 7,12 €

Kuvaus
Yksityiskohdat
Ovatko korut ja kukat heikkoutesi? Nyt sinulla on mahdollisuus hemmotella itseäsi molemmilla samaan aikaan!
Uskomattoman sievä ja naisellinen lävistysrengas on upealla opaalikukalla koristeltu, jota ei voi olla huomaamatta. Kaunis kukka muodostuu viidestä pienestä synteettisestä opaalikivestä, jotka ovat valittavissa useista eri väreistä, joista varmasti löytyy sinulle mieluisa vaihtoehto. Kukan keskiosan muodostaa kirkas jalokivi.
Rengas sopii useisiin eri lävistyksiin, erityisesti nenä- ja korvalävistyksiin. Varmista kuitenkin, että renkaan koko on haluamaasi lävistykseen sopiva. Kirurginteräksisen renkaan väri on valittavissa punakultana, kultaisena tai hopeisena.
Renkaassa on pieni rako kukan alla, josta se avataan yksinkertaisesti taivuttamalla. Oikea tapa avata rengas on kääntää sen kärkiä sivusuuntaan, jolloin se muistuttaa twisterrengasta. Silloin renkaan muoto säilyy, eikä se heikkene, kuten voi tapahtua rengasta taivutettua C-muotoon. Älä myöskään tartu kukkaan rengasta taivuttaessa, vaan tartu aina renkaan runkoon sitä avattaessa tai sulkiessa, ettei kukka irtoudu korusta.
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-123
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 0.8 mm.
Renkaan halkaisija 8 mm.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Toissijainen materiaali Messinki
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Ionipinnoite
Onko tuote liimattu? Kyllä
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Rengas opaalikukalla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder