Bodymodin joulukalenteri
Katso päivän tarjous
Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Ladataan...

Tunneli snakewoodista

8,90 €
Varastossa

Tämä uniikki tunneli on valmistettu kauniista punaruskean sävyisestä puusta, joka on 100% orgaaninen ja siksi ihanteellinen materiaali venytykseen. Puu materiaalina sallii ihon hengittää luonnollisesti, joka pitää ihon terveenä ja vältyt pahalta hajulta.
Tunnelin puulaji on eksoottinen snakewood, jota voidaan suomeksi kutsua käärmepuuksi, vaikka se onkin erittäin harvinainen. Puun rakenne tekee käärmepuusta erikoisen, sillä se muistuttaa käärmeen nahkaa, josta se saakin nimensä. Rakenne koostuu tummemmista aaltoilevista juonteista ja täplistä. Puun punaruskea sävy voi vaihdella yksilöittäin, jonka vuoksi jokainen koru on uniikki, eikä ole mahdollista saada kahta täysin identtistä tunnelia.
Orgaaninen materiaali kuitenkin vaatii tiettyä huolenpitoa, se on erityisesti herkkä kosteudelle ja korkeille lämpötiloille, joka voi aiheuttaa korun halkeamisen.
Tunnelissa on sileät pyöristetyt reunat, jotka varmistavat optimaalisen mukavuuden venytyksessäsi. Voit valita kokosi yllä olevasta valikosta, jossa on saatavilla kokoja 8 mm ja 25 mm väliltä.

Lisätiedot
NimiTunneli snakewoodista
SKUTunnel-108
TyyppiTunneli
SijoitusVenytys
MateriaaliPuu
VäriRuskea
Syvyys11.5 mm.
Kappalemäärä1 kpl
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Tunneli snakewoodista
Arviosi
Tunneli snakewoodista