Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 24 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 2,4 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 19:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

28 Nimike(ttä)

/ sivu

28 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Akryyliplugit venytykseen

Haluaisitko kauniin korun korvanipukkaan? Osta akryyliplug venytykseen. BodyMod.fi nettikaupasta löydät monia erilaisia akryylistä valmistettuja plug koruja. Meillä on mm. plug koruja itseloistavilla väreillä. Joten ensikerralla kun menet juhliin ja sinulla on itseloistavat plug korut korvissa niin saat varmasti paljon huomiota.

Tästä voit lukea lisää akryyliplugeista. Voit mm. lukea miksi akryyliplugilla on hyvä aloittaa, jos harkitset venytyksen aloittamista. Tarjoamme myös paljon tietoa hygieniasta, mikä on erittäin tärkeää.

Onko akryyliplugilla hyvä aloittaa?

Jos harkitset korvanipukan venytystä, voit hyvin aloittaa venytyksen akryyliplugilla. Sinun täytyy kuitenkin odottaa että lävistys on täysin parantunut. Akryyli on metalliin verrattuna erittäin kevyt materiaali, mikä voi olla todella mukava tuntemus metallikorujen jälkeen. Mutta akryylillä on kuitenkin erittäin huokoinen pinta, minkä seurauksena akryyli voi imeä nesteitä itseensä. Sen takia sinun kannattaa antaa lävistyksen parantua 100 %, ennen kuin aloitat venytyksen. Sama pätee myös kuten ehkä tiedät plugeihin ja orgaanisista materiaaleista valmistettuihin tunneleihin.

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman plugeja

BodyMod.fi nettikaupasta voit hankkia monia erilaisia plugeja eri materiaaleista sekä eri designeissa edullisin hinnoin. Vaikka hintamme on edullisia, se ei tarkoita sitä että tuotteiden laatu ei olisi kunnossa. Kaikki tuotteemme ovat korkealuokkaisia emmekä ikinä tingi lävistyskorujen laadusta.

Plugien valikoima on suuri. Voit mm. ostaa plugeja monista eri materiaaleista kuten kirurginteräksestä, silikonista jne. Meidän suuri variaatio materiaalien ja designien välillä antaa sinulle mahdollisuuden valita monien jännittävien plug korujen väliltä. Tarkasta suuri akryyliplug korujen valikoimamme ja inspiroidu ostamaan seuraava plug korusi.

Haluatko lisätietoa plug koruista?

Jos haluat lukea lisää plugeista ja akryylistä, niin vieraile blogissamme. Sinne olemme kirjoittaneet monia yksityiskohtaisia artikkeleita oppaita, mistä löydät paljon tärkeää tietoa plug koruista mutta myös muista materiaaleista. Voit mm. lukea akryylin eduista ja haitoista. Jos et ole vielä kokeillut venytystä, niin suosittelemme lukemaan hieman meidän oppaista lisätietoa siihen liittyen. Se on hyvä idea lukaista hieman tietoa ennen kuin aloittaa venytyksen.

Muista hyvä hygienia

Kuten myös muissa lävistyksissä, täytyy sinun muistaa puhdistaa lävistyksesi säännöllisesti. Jos et puhdista lävistystä tarpeeksi usein tai kunnolla, lävistykseen voi nopeasti muodostua tulehdus ja tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä että joudut ottamaan korusi voit lävistyksestä ja odottaa niin kauan kuin tulehdus on hävinnyt. BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa myös laajan valikoiman hoitotuotteita, jotka auttavat sinua pitämään lävistyksesi puhtaana.