• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

30 Nimike(ttä)

/ sivu

30 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Kirurginteräs plugeihin

Etsitkö itsellesi kaunista korua venytykseesi? BodyMod.fi nettikaupasta löydät kirurginteräksestä valmistettuja plug koruja. Näitä plugeja pidetään yhtinä kauneimmista, sillä ne on valmistettu kirurginteräksestä ja ne heijastavat korkeaa laatua. Vaikka plug korujemme laatu on korkea, niin hintamme ovat kuitenkin edullisia. Joten voit turvallsiesti tilata seuraavan plugisi BodyMod.fi nettikaupasta.

Tässä tekstissä kerromme lisää kirurginteräksestä plug koruissa. Voit mm. lukea kirurginteräksen eduista. Lisäksi kerromme myös paljon hygieniasta - Pidämme sitä nimittäin todella tärkeänä tekijänä.

Kirurginteräksestä valmistettujen plug korujen edut

On olemassa monta hyvää syytä valita kirurginteräs materiaaliksi. Ensimmäiseksi kirurginteräs on huomattavasti edullisempi kuin titaani. Kirurginteräkselle on myös yksi hyvä puoli, se voidaan nimittäin sterilisoida. Se on erittäin tärkeä faktori, jos haluat välttää tulehdukset ja bakteerit. Kirurginteräkseen ei myöskään ole mahdollista tulla värimuutoksia. Jos korun väri muuttuu, se voidaan pyyhkäistä taas puhtaaksi.

Jotkut pitävät siitä että korvassa on hieman lisäpainoa. Tällöin suosittelemme valitsemaan kirurginteräksen, sillä se on tyypillisesti materiaalina painavampi kuin akryyli tai puu. Yksi suurin kirurginteräksen etu on se, että se voidaan päällystää niin kullalla kuin titaanilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada erivärisiä kirurginteräksestä valmistettuja plugeja.

Laaja valikoima kirurginteräksestä valmistettuja plugeja

Nettikaupastamme löydät laajan valikoiman eri kirurginteräksestä valmistettuja plugeja. Meillä on mm. plugeja sinisillä ja pinkeillä jalokivillä. Lisäksi meillä on myös klassisempia plugeja. Plugiemme laatu on todella korkea ja vaadimme itseltämme, että toimitamme asiakkaillemme vain parasta. Vaikka tuotteitemme laatu on korkea, se ei tarkoita sitä, että hinnat olisivat yhtä korkeat. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme edullisia tuotteita tingimättä laadusta. Se on meille tärkeää, että meillä asioidessaan asiakkaamme tuntisivat olonsa turvalliseksi.

Tips ja tricks hyvään hygieniaan

Jos olet hankkinut venytyksen korvanipukkaan, se on tärkeää, että hoidat ja puhdistat sitä säännöllisin välein. Jos et hoida lävistystä, voi siihen muodostua nopeasti tulehdus, josta voi olla vaikeaa päästä eroon. Kirurginteräksestä valmistetun plug korun voit ottaa hyvin pois korvasta ja sterilisoida sen. Tällä tavoin kirurginteräksestä valmistettu plugi pysyy huomattavasti paremmin hoidettuna kuin muista materiaaleista valmistetut plugit.

Lue lisää plugeista ja kirurginteröksestä blogistamme

Jos haluat lukea lisää plugeista ja kirurginteräksestä, niin suosittelemme sinua vierailemaan blogissamme. Sieltä löydät todennäköisesti paljon lisätietoa sekä vastauksia kysymyksiisi. Jos et löydät blogista vastausta kysymykseesi, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua parhaamme mukaan.