• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 63

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 63

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Orgaaniset plugit venytykseen

Etsitkö orgaanisesta materiaalista valmistettua plugia? Suosittelemme sinua tarkastamaan laajan valikoimamme orgaanisia plugeja. Tämäntyyppinen plugi on valmistettu 100 % luonnollisista materiaaleista, mikä takaa sinulle ainutlaatuisen plugin, jota kenellä muulla ei ole. BodyMod.fi nettikaupasta löydät orgaanisia ja korkealaatuisia tuotteita venytykseen valmistettuna puusta, sarvesta, luusta – ja edullisin hinnoin.

Tässä tekstissä kerromme lisää orgaanisista plug koruista. Kerromme mm. lisätietoa orgaanisten plugien hyvistä puolista sekä sen mistä eläimestä sarvesta valmistetut korut tulevat.

Orgaanisten plugien edut venytykseen

Orgaanisten materiaalien käytössä plugeihin on monia hyötyjä. Yksi suurimmista hyödyistä on materiaalin huokoisuus, mikä auttaa ihoa hengittämään paremmin esimerkiksi puun läpi. Korvasi saa toisinsanoen paljon ilmaa, mikä torjuu tukkoista hajua, mitä voi syntyä jos plugi on valmistettu ei-orgaanisesta materiaalista. Korvasi saa enemmän ilmaa sen takia, että puuplugissa on pieniä huokoisia, jonka kautta ilma liikkuu.

Jos sinulla on esimerkiksi plugi joko silikonista tai kirurginteräksestä, niin korvallasi on todella vaikeaa hengittää optimaalisesti, jonka seurauksena korvasi voivat alkaa haista. Joten jos haluat korvillesi parhaat edellytykset optimaaliseen hengitykseen, niin sinun kannattaa ostaa orgaanisesta materiaalista valmistettu plugi.

Monia erityyppisiä orgaanisesta materiaalista valmistettuja plugeja

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman orgaanisesta materiaalista valmistettuja plugeja. Voit mm. löytää monista eri puista valmistettuja plugeja. Lisäksi meillä on myös plug koruja pyrexlasista, sarvesta ja luusta. Tarjoamme orgaanisia plug koruja monissa eri designeissa. Meillä on plugeja monilla eri koristeluilla. Varsinkin puusta valmistetut plugit on koristeltu hienosti - monet myös käsin.

Orgaanisten plug korujen laatu on todella korkea. Vaadimme tuotteiltamme vain parasta. Vaikka tuotteiden laatu on korkea, niin pidämme edelleen edullisia hintoja. Toivomme tarjoavamme mahdollisimman edullisia tuotteita tingimättä laadusta.

Plugeja sarvesta

Meidän sarvesta valmistetut plugit ovat varsin erityisiä. Sarvet, josta korut tehdään, tulevat vesipuhveleista, jotka ovat eläneet terveen elämän. Niitä ei kasvatettu sen takia, että niistä olisi saatu sarvet, joista tehtäisiin koruja. Siksi voit rauhassa ostaa sarvesta valmistetut plugit, sillä tuotanto on 100 % eettistä. Vesipuhvelin kuoltua, ylimääräinen sarvi otetaan talteen ja siitä valmistetaan korut. Toisin sanoen puhutaan 100 % luonnollisesta tuotannosta.

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat tietää lisää orgaanisista materiaaleista, suosittelemme sinua vierailemaan meidän blogissamme. Siellä olemme luoneet monia artikkeleita, jotka kertovat mm. orgaanisista materiaalista valmistettujen plugien hyödyt ja haitat.