• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

2 Nimike(ttä)

/ sivu

2 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Silikoniplugit venytykseen

Silikoniplugit ovat yksi tyypillisimmistä plugeista. Materiaalina silikoni on erittäin pehmeä sekä joustava, mikä tarkoittaa sitä, että korun käsittely on helppoa esimerkiksi silloin kun laitat korua korvaan. BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa silikoniplugeja venytykseen edullisin hinnoin.

Tässä tekstissä voit lukea lisää silikonista valmistetuista plugeista. Voit mm. lukea siitä kuinka silikoni eroaa materiaalina muista materiaaleista. Lisäksi kerromme myös miksi silikoniplugit ovat niin suosittuja.

Silikoniplugin edut venytykseen

Silikonia pidetään todella hyvänä materiaalina venytykseen. Tämä sen takia, että silikoniplugit on helppo laittaa korvaan, koska materiaalina silikoni on erittäin pehmeää. Taivuttamalla korun reunaa saa korun helposti paikoilleen (kun taivutat silikoniplugia reunasta, sen koko pienenee jonka seurauksena saat sen laitettua helpommin korvaan). Lisäksi silikonikorua on erittäin mukava kantaa juuri sen pehmeyden ja keveyden takia. Nukkuessa tuskin edes huomaat, että sinulla on korvassa plugi. Metallikoruihin verrattuna nukut yösi rauhallisemmin ja paremmin.

Hyviä neuvoja silikoniplugeille

Jos sinulla on venytys, joka ei ole vielä aivan 100 % parantunut, niin emme suosittele käyttämään silikonia venytykseesi. Ihosi ei nimittäin hengitä optimaalisesti silikonikoru korvassa. Haava tarvitsee happea. Siksi sinun pitäisi odottaa haavan paranemista ennen kuin laitat silikoniplugin korvaan.

Silikoni ei ole materiaalina yhtä hengittävä kuin puu, minkä takia venytyksesi voi alkaa haisemaan pahalta. Siksi on tärkeää, että puhdistat venytyksesi säännöllisesti, jotta vältät ikävät hajut sekä tulehdukset. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme monia hoitotuotteita, jotka on tarkoitettu venytyksien puhdistukseen. Voimme mm. nimetä Smelly Gellyn. Smelly Gelly ehkäisee mahdolliset silikoniplugista johtuvat hajuhaitat. Lisäksi tarjoamme myös HoleyButt'r:a, joka toimii myös hajuhaittoja vastaan. Silikoniplugien hyvä puoli on myös se, että materiaali kestää hyvin vettä ja muita pesuaineita. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on parhaat edellytykset pitää korusi puhtaana. Lisäksi sinun ei tarvitse aina ottaa korua pois korvasta, jos haluat mennä kesäiltana vaikka spontaaniselle järviuinnille.

Haluatko lukea lisää silikoniplugeista?

Blogistamme voit lukea paljon lisää niin plugeista kuin myös silikonista. Jos sinulla ei ole vielä venytystä, mutta olet harkinnut sitä niin suosittelemme lukemaan lisää venytyksestä blogistamme. Tällä tavoin olet valmis huolehtimaan venytyksestä parhaalla mahdollisella tavalla.