• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

15 Nimike(ttä)

/ sivu

15 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Ripustimet venytykseen

Ripustimet ovat hyvin erikoinen lävistyskoru, joita voi saada monissa eri materiaaleissa ja malleissa. Ripustimet on luotu niille, jotka pitävät venytyksestä mutta haluavat jotain pientä ekstraa. Useimmat ripustimet ovat suuria ja kauniita koruja, jotka on tehty nähtäväksi ja erottumaan muista. Voit toki löytää myös yksittäisiä ripustimia, jotka ovat hieman pienempiä ja huomaamattomampia. Mutta jos haluat kantaa ripustimia sen takia että olet ylpeä venytyksestäsi, niin silloin mitä suurempi ja kauniimpi koru on tarkoitettu sinulle.

Eri materiaalit

Kaikki ripustimemme on valmistettu eri orgaanisista materiaaleista, mitkä antavat ihon hengittää. Samalla ripustimet ovat erittäin allergiaystävällisiä, sillä orgaaniset materiaalit eivät ikinä sisällä nikkeliä tai muita haitallisia materiaaleja. Käyttämällä ripustinta koruna, et pelkästään saa kaunista korua mutta myös parhaan materiaalin ihollesi. Ripustimen malli ja materiaali ovat huippuluokkaa.

Sarvi

Useimmat lävistyskorumme sarvesta tulevat vesipuhvelista sen jälkeen ku se on elänyt hyvän ja pitkän elämän. Vesipuhveli ei siis uhraa elämäänsä lävistyksille vaan sarvi erotetaan puhvelista vasta sen jälkeen, kun se on kuollut luonnollisella tavalla. Joku kerta voi olla tarpeellista lisätä hieman väriä pintaan, sillä sarvessa voi olla pieniä valkoisia ja harmaan värin värieroja. Väri kiinnittyy välittömästi materiaaliin eikä se pyyhkiydy millään tavalla pois käytön takia. Itse asiassa et olisi samalla tavalla tietoinen siitä, että sarveen olisi lisätty väriä, jos et olisi lukenu sitä täältä :-) Sarven väri voi vaihdella myös siitä, että mistä eläimestä sarvi on peräisin ja onko sarvi saanut lisäväriä.

Puu

Kuten kaikki orgaaniset materiaalit on puu myös erittäin hyvä materiaali venytykseen. Muihin orgaanisiin materiaaleihin nähden on puu materiaaliana melko tunnettu. Monet ovat kokeilleet plug koruja tai tunneleita puusta ja siksi he tietävät jo materiaalin hyvät puolet. Mutta jos olet jo tylsistyny käyttämään simppeleita plug koruja tai tunneleita puusta niin suosittelemme kääntämään katseesi uniikkeihin ripustimiimme. Tarjoamme kauniita kaiverrettuja ripustimia puusta.

Luu

Korut sarvesta valmistetaan vesipuhvelin sarvesta. Sama fakta on totta myös koruissa, jotka tehdään luusta. Luu tulee vesipuhvelin luista. Tässäkin tapauksessa puhutaan yliijäämätuotteesta, joka kerätään eläimestä sen luonnollisen kuoleman jälkeen. Sarven ja luun suurin ero on väri. Sarvi voi olla huomattamasti tummempaa kuin luu. Luu on melkein aina valkoinen tai ainakin vaaleampi kuin sarvi. Jos pystyt kuvitella itsesi käyttämässä koruja luusta niin suosittelemme tarkastamaan valikoimamme.

Helmet

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tarjoamme parasta ripustimista - nimittäin käsinveistettyjä enkelinsiiviä oikeista helmistä. Ei yksinkertaisesti ole mitään kauniimpaa kuin helmi, joka säteilee eri väreissä. Helmi on materiaalina erittäin huokoinen työstää, ja sen takia taiteellinen työ on erittäin hidasta ja työteliästä.

Jos haluat helmilookin ostamatta oikeita helmiä, niin siihen on myös mahdollisuus. Esimerkiksi meidän kauniilla spiraaliripustimilla, jotka ovat melkein yhtä hyvät kuin aidot :-)