• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

18 Nimike(ttä)

/ sivu

18 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Akryylitunnelit venytykseen

Jos harkitset korviesi venytystä, voit hyvin aloittaa venytyksen akryylitunneleilla. Akryylitunnelit eroavat metallitunneleista huomattavasti. Akryylitunnelin paino on vain murto-osa metallitunnelin painosta. Siksi venytysprosessi on huomattavasti miellyttävämpää, jos et esimerkiksi pidä painavasta korvasta.

Tästä voit lukea akryylitunneleista venytykseen. Voit esimerkiksi lukea laajasta akryylitunnelien valikoimasta ja siitä mikä akryylitunneli oikein on. Toivomme, että löydät valikoimastamme akryylitunnelin, joka vastaa tarpeitasi.

Laaja valikoima akryylitunneleita venytykseen

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman akryylitunneleita venytykseen. Meillä on suuri määrä akryylitunneleita eri väreissä ja malleissa. Syy tähän on se, että toivomme antavamme sinulle parhaat edellytykset tunnelin valintaan - Tunnelin joka sopii vartavasten sinulle ja sinun tarpeillesi. Akryylitunnelit ovat tunnettuja venytysmaailmassa. Akryylin keveyden takia monet ihmiset valitsevat akryylistä valmistetun tunnelin. Esimerkiksi venytyksen ensikertaiselle on akryyli materiaalina paras vaihtoehto. Voit aina halutteassa vaihtaa painavampaan materiaaliin sen jälkeen kun olet tottunut tunneleihin. 

Akryylitunneleita monissa eri väreissä

Kuten sanottu meillä on laaja valikoima akryylitunneleita monissa eri väreissä. Meidän suuri värivalikoima luo sinulle mahdollisuuden valita tunneli, jota kovinkaan monella ei ole. Toisin sanoen se tarkoittaa sitä, että voit personoida venytyksesi valitsemalla lävistyksellesi uniikin värin.

Jos pidät tyylin vaihdosta, niin voit hyvin ostaa kaksi eriväristä tunnelia. Tällä tavoin voit vaihtaa lävistyksesi väriä aina päivittäin. Venytyksen personointiin on todella monia vaihtoehtoja. 

Mikä on akryylitunneli?

Jos tämä on ensimmäinen kerta kun kuulet akryylitunneleista, niin se ei ole varmaa että tiedät mikä se on. Konkreettisesti tunneli on ympyrä, jossa on keskellä reikä. Ympyrä laitetaan korvannipukkaan, joka seurauksena korvannipukan "läpi" näkee.

Näitä tunneleita valmistetaan monista eri materiaaleista sekä monissa eri koissa ja väreissä. Tyypillisimmät materiaalit ovat akryyli, puu, luu, sarvi, kirurginteräs ja silikoni. Akryylitunneli siis valmistetaan akryylistä. Akryylin hyvä puoli materiaalina on sen keveys ja joustavuus. Älä ymmärrä nyt väärin, älä taivuta akryyliä vaikka se on joustava. Lisäksi metalliin nähden akryyli on erittäin kevyt, mikä tekee ensikertaiselle miellyttävämmän venytyskokemuksen.

Vaihtaessasi tunnelia, muista puhdistaa korva hoitotuotteella. Jos et puhdista korvaa, aiheutat itsellesi tulehdusriskin.