• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 49

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 49

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Kirurginterästunnelit

Kirurginterästunnelit ovat erittäin kauniita koruja venytykseen. Ne ovat samalla tyylikkäitä ja karkeita. Kirurginteräs on materiaalina erittäin laadukas, joka sopii monille henkilöille. Tästä artikkelista voit lukea lisää kirurginteräksestä valmistetuista tunneleista. Voit esimerkiksi lukea materiaalin hyvistä ja huonoista puolista.

Laaja valikoima kirurginteräksestä valmistettuja tunneleita

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman kirurginterästunneleita. Meillä on suuri valikoima, sillä toivomme antavamme sinulle mahdollisimman hyvät edellytykset juuri oikean korun löytymiseen. Meiltä löydät tunneleita monissa eri väreissä ja malleissa.

Lähetä karkea ja ekslusiivinen signaali tällä korulla

Kirurginteräksestä valmistettuja tunneleita voi varsinkin käyttää piristämään asuasi. Käyttämällä kirurginteräksestä valmistettua tunnelia lähetät karkean ja ekslusiivisen signaalin. Mutta kuten sanottu tämä koru lähettää myös tyylikkään signaalin. Se riippuu paljon siitä, minkäläisiä vaatteita käytät. Jos käytät paljon nahkatakkia ja yleensä hieman mustempaa tyyliä, niin epäilemättä lähetät raa'an ja karkean signaalin. Toisaalta, jos käytät feminiisempiä vaatteita ja valitset tunnelin joka on koristeltu jalokivellä, lähetät huomattavasti tyylikkäämmän signaalin.

Valittaessa tunnelisi lookkia, se riippuu paljon siitä millaisesta tyylistä itse pidät ja millaista tyyliä itse käytät. Tyypillisesti haluat matchata tyylisi ja tunnelisi, jotta ne sopisivat molemmat hyvin yhteen. Ei ole epäilystäkään siitä ettet löytäisi itsellesi sopivaa tunnelia. Meillä on nimittäin suuri valikoima kirurginteräksestä valmistettuja tunneleita, miksi se voi olla vaikeaa valita - Kutsumme tätä luksusongelmaksi.

Kirurginteräksestä valmistetun tunnelin hyviä ja huonoja puolia

Epäilemättä kirurginteräksestä valmistetut tunnelit ovat uskomattoman kauniita ja tyylikkäitä. Kirurginteräksestä valmistettujen tunnelien hyvä puoli/haitta on niiden tuoma karkea, mutta samalla elegantti lookki. Lisäksi kirurginteräs on materiaalina huomattavasti edullisempi kuin titaani. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa korusi korvaan edullisin hinnoin sekä säästää rahaa. Lisäksi, kirurginterästunneleita voidaan sterilisoida, mitä ei esimerkiksi akryylitunneleissa voi suorittaa.

Joillekin ihmisille kirurginteräksen paino voi olla haitta. Joidenkin mielestä kirurginteräksen painon takia korvanipukoista tulee painavia ja niitä on epämukava kantaa. Tämä toki vaihtelee paljon ihmisestä ihmiseen ja se riippuu myös korusta. Tämän takia kirurginteräksen painohaitat ovat makuasia. Ongelma voidaan selvittää ostamalla kahdenlaisia tunneleita, yhdet akryylistä ja toiset kirurginteräksestä. Kun kirurginteräs tuntuu liian painavalta, voit halutessasi vaihtaa akryyliin.

Toivomme, että valitset omaan makuun sopivan tunnelin.