• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

18 Nimike(ttä)

/ sivu

18 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Orgaaniset tunnelit

Orgaaniset tunnelit ovat viime aikoina kasvattaneet suosiotaan. Varsinkin niiden henkilöiden keskuudessa, jotka haluavat hieman erikoisempaa korua sekä haluavat priorisoida orgaanisia materiaaleja. Tästä artikkelissa voit lukea paljon orgaanisista tunneleista. Voit esimerkiksi lukea meidän laajasta valikoimasta sekä orgaanisten materiaalien eduista ja haitoista.

Korut ja luonnolliset materiaalit

Monet ihmiset pitävät orgaanisista tunneleista juuri sen materiaalin takia. Orgaanisista materiaaleista valmistetut tunnelit eivät ole tehty pelkästään puusta. Materiaaleja kuten sarvea ja luuta käytetään myös usein tämäntyyppisissä koruissa. Orgaanisesta materiaalista valmistettu tunneli on monille ihmisille todella uniikki koru. Orgaanisia materiaaleja on nimittäin todella vaikea kopioida. Maailmassa ei ole kahta samanlaista puuta. Siksi voit olla varma että saat 100 % uniikin tunneli, jos esimerkiksi tilaat sen puusta, luusta tai sarvesta.

BodyMod.fi nettikaupasta löydät laajan valikoiman orgaanisia tunneleita

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa suuren valikoiman orgaanisista materiaaleista valmistettuja tunneleita. Meillä on esimerkiksi puusta, luusta tai sarvesta valmistettuja tunneleita. Meillä on niinkin erityisiä tunneleita jotka on valmistettu vesipuhvelin sarvesta - Uniikimpaa materiaalia et löydäkkään.

Orgaaniset materiaalit sopivat varsinkin niille, jotka haluvat erottautua hieman porukasta orgaanisella korulla. Kahta samanlaista orgaanisesta materiaalista valmistettua tunnelia ei ole olemassa - Tämä antaa sinulle yksilöllisyyden mahdollisuuden. Samalla se on erittäin siistiä tietää, että kellään muulla ei ole samanlaista korua kuin itsellä.

Hyvä tietää orgaanisista tunneleista

Orgaanisen tunnelin suurin etu on fakta, että yksikään orgaanisesta materiaalista valmistettu tunneli ei ole samanlainen. Ottaen huomioon orgaaniset materiaalit, on niistä erittäin vaikeaa (jopa mahdotonta) kopioida korua. Jos esimerkiksi hankit orgaanisen tunnelin puusta, voit olla 100 % varma että kellään muulla ei ole täysin samanlaista korua. Sama koskee myös luusta tai sarvesta valmistettetuja koruja. Toisin sanoen ostaessasi orgaanisesta materiaalista valmistetun tunnelin, voit olla varma että korusi on uniikki eikä kellään muulla ole samanlaista korua.

Toinen orgaanisen materiaalin etu on sen hengittävyys. Tämä etu pitää eniten paikkansa jos sinulla on puusta valmistettu tunneli. Puussa on monia erikokoisia huokoisia, mikä antaa ihollesi parhaat edellytykset hengittää. Näin vältät korvanipukan hajut.

Ainoa orgaanisten materiaalien haitta on se, että et saa/voi käyttää orgaanisista materiaaleista valmistettuja koruja paranemisjakson aikana. Orgaaniset materiaalit imevät nesteitä, joten niiden käyttö paranemisjakson aikana olisi tyhmää.