• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

3 Nimike(ttä)

/ sivu

3 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Silikonitunnelit

Silikonitunnelit ovat yksi suosituimmista tunnelityypeistä. Silikoni on tunnettu erittäin joustavana materiaalina, mikä varmistaa hyvän käyttäjäkokemuksen varsinkin ensikertalaisille. Silikonitunnelin reunat on nimittäin helppo taivuttaa, mikä auttaa tunnelin paikoilleen laittamisessa.

Tästä voit lukea lisää silikonitunneleista. Voit esimerkiksi lukea siitä miksi tunnelit ovat niin suosittuja ja miten silikoni eroaa muista tunnelien materiaaleista.

Miksi silikonitunnelit ovat niin hyviä?

Silikoni on mahtava materiaali, joka on helppo saada pois korvanipukasta. Silikonin joustavuuden ja taipuisuuden takia voit ahtaa silikonitunnelit korvaasi ilman suurempia ongelmia. Esimerkiksi metallisen tunnelin paikalleensaanti voi olla huomattavasti vaikeampaa.

Silikonitunnelit ovat myös suosittuja, koska materiaalina silikoni on erittäin miellyttävä. Samalla silikoni on materiaalina rento, mikä helpottaa tunnelin korvaan laittoa ja poistoa. Lisäksi silikonille ei ole yleistä, että se aiheuttaisi allergisia reaktioita. Silikoni on kaikenkaikkiaan mahtava materiaali tunneleihin.

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa laajan valikoina silikonitunneleita

BodyMod.fi nettikaupasta löydät suuren valikoiman silikonitunneleita. Meillä on jotain jokaiseen makuun. Löydät silikonitunneleita monissa eri väreissä. Se ei ole salaisuus, että pidämme kirkkaan värisistä tunneleista. Siksi meillä on paljon niitä valikoimassa. Lisäksi meillä on paljon silikonitunneleita, joissa on motiivi keskellä. Meillä on esimerkiksi silikonitunneleita, joissa on keskellä sydämenmuotoinen muoto. Tarkasta valikoimamme ja inspiroidu ostamaan seuraava silikonitunneli.

Kuinka silikonitunneli eroaa muista tunneleista?

Silikonitunnelit eroavat selvästi muista tunneleista, jos tarkastellaan materiaalia. Silikonitunnelit ovat todella pehmeitä, mikä on suuri ero muihin tunneleihin nähden, sillä ne o vat yleensä aina kovempaa materiaalia. Siksi silikonikorun paikalleen laittaminen on huomattavasti kivuttovampaa kuin muiden korujen, jotka on valmistettu puusta tai kirurginteräksestä. Lisäksi, silikonitunnelin kanssa on helpompi nukkua, sillä silikoni yksinkertaisesti sopeutuu ympäristöön. Muut materiaalit eivät tee niin. Siksi se on luonnollista, että unen aikana silikonitunnelin kanssa koet vähemmän ärsytystä kuin muiden materiaalien kanssa. 

Hyvä tietää silikonitunneleista

Jos venytyksesi on uusi, niin et saa käyttää silikonitunnelia vasta kuin lävistyksesi on 100 % parantunut. Ihosi ei nimittäin hengitä silikonin läpi. Siksi suosittelemme aloittamaan venytyksesi akryyli-tai kirurginterästunnelilla.

On tärkeää puhdistaa venytys ja tunneli säännöllisin välein, jotta korva välttyisi tulehdukselta tai infektiolta. Silikoni on erittäin helppo pestävä ja se kestää hyvin kulutusta. Siksi voit hyvin ottaa silikonitunnelisi ulos korvanipukasta ja pestä sen vedellä ja puhdistusnesteillä.