• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

27 Nimike(ttä)

/ sivu

27 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Venytyskorut venytykseen

Harkitsetko korvien venytystä? Suosittelemme sinua käyttämään meidän venytyskoruja. Venytyskoru on tyypillisesti kartiomainen sauva, jolla venytetään korvaa. Jos haluat venyttää korvasi, niin venytyskoru on erittäin hyvä vaihtoehto siihen tarkoitukseen. Venytyskoruja saa nimittäin erikokoisina, jolloin voit vaihtaa venytyskorua aina kun edellinen koko alkaa tuntumaan sopivalta ja haluat venyttää korvaasi vielä lisää. 

Tästä voit lukea lisää venytyskoruista venytyksessä. Lisäksi kerromme kuinka venytät korvasi venytyskorulla.

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman venytyskoruja

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia venytyskoruja. Meillä on venytyskoruja erikokoisina ja erimallisina. Venytykseen tarkoitetut venytyskorut eivät aina pidä olla kartionmallisia. Niitä voi saada myös spiraalinmallisina, kaarevana kartiona tai puolikuuna. Puolikuuvenytyskoruja kutsutaan myös c-muotoisiksi venytyskoruiksi.

Kaikki venytyskorumme ovat korkealaatuisia. Me toivomme tarjoavamme parhaat venytyskorut. Vaikka laatu on huippua, se ei tarkoita sitä, että hinnat olisivat kallit. BodyMod.fi nettikaupassa olemme tietoisesti valinneet edulliset hinnat ilman että olisimme tingineet laadusta. Toisinsanoen tarjoamme huippulaadukkaita tuotteita edullisin hinnoin.

Mikä on venytyskoru?

Venytyskoru on tyypillisesti kartiomainen sauva, joka on pituudeltaan 2 ja 8 cm väliltä. Sauvalla on kartiomaiset piirteet eli toinen pää on halkaisijaltaan pieni ja toinen pää suuri. Kuten aikaisemmin mainittu voi venytyskoru olla myös spiraalin tai puolikuun mallinen. Venytyskorut valmistetaan useimmiten akryylistä, sillä akryyli on kevyt, ei sisällä nikkeliä ja sitä on edullista valmistaa. Venytyskoru voidaan toki valmistaa myös kirurginteräksestä, puusta, luusta, sarvesta ja lasista. Useimmissa venytyskoruissa on kaksi rengasta, jotta se voidaan kiinnittää korvaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää renkaita - se on makuasia.  

Näin venytys tapahtuu venytyskorulla

Ennen kuin aloitat venytyksen, sinun pitää olla 100 % varma siitä, että lävistys on täysin parantunut. Jos lävistys ei ole vielä täysin parantunut, sinun pitää odottaa vielä ennen venytyksen aloittamista. Kun lävistys on parantunut, voit aloittaa venytyksen venytyskorulla. On tärkeää, että venytyskorusi on paksumpi kuin reikäsi halkaisija.

Hyvä neuvo: Käy suihkussa ja hiero korvaa ennen kuin laitat venytyskorun korvaan. Tällä tavoin korvasta tulee pehmempi ja korvan on helpompi mukautua venytyskoruun.

Kun saat venytyskorun paikoilleen, on korvasi tullut suuremmaksi. Se tarkoittaa sitä, että voit nyt laittaa plug korun tai tunnelin korvaan, jotta saavutettu koko säilyy. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme myös liukuainetta, joka voi olla avuksi venytyskorun käytössä. Liukuaine helpottaa venytyskorun laittamista korvan läpi.