Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

Labret pienellä jalokivellä ja sisäkierteillä

Saatavuus: Varastossa

4,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat
Tyylikäs jalokivellinen labret näyttää täydelliseltä huulilävistyksessä. Vaihtoehtoja monipuolisen labretin pitoon on kuitenkin monia, kunhan korun koko on haluamaasi lävistykseen sopiva.
Tämä koru ei ole ainoastaan naisellinen designiltaan, vaan myös erittäin käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä. Labretin sisäkierteet varmistavat, että korun laittaminen on mukavan helppoa ja koru pysyy tiukasti paikallaan lävistyksessä.
Korun päässä oleva kirkas jalokivi on tiukasti paikallaan neljällä kärjellä, tätä kiinnitystapaa kutsutaan "prong-set". Jalokivi on vain 2mm halkaisijaltaan, joka antaa korulle hillityn lookin. Labretin kirurginteräksinen pinta on titaanipäällysteellä ja saatavilla viidessä eri värissä. Upean raikaat värit antavat korulle uniikin lookin tavalliseen kiiltävään koruun verrattuna.
Valikosta saat valita itsellesi haluamasi labretin värin ja pituuden. 
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Labret-75
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Paksuus 1.2 mm.
Kierteiden paksuus mitta on korun rungon paksuus. Se on tärkeää huomioida, jotta tiedät minkä kokoiset kierteet siihen laitettavalla pallolla pitäisi olla. Kierteiden paksuus pitäisi olla sama, kuin lävistysreiän ja siihen laitettavan pallon kierteiden.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Koru on päällystetty. Pinnoite lopulta häviää erilaisille nesteille altistettua. Voit pidentää korun kestävyyttä suojaamalla sen saippualta, meikiltä, kosteudelta yms.
Pinnoite Ionipinnoite
Ionin kiinnittäminen ei itse asiassa ole pinnoitus, vaan pinnan muutos. Vieraat ionit pakotetaan materiaaliin nopealla voimalla. Sillä se ei ole pinnoitus, se ei voi hilseillä pois. Se voi kuitenkin lopulta haalentua, jonka prosessia nopeuttavat altistus kloorille, saippualle, meikille, voiteille, hiusvärille yms. Toisin sanottuna koru pitää värinsä pitkään, jos pidät siitä huolen.
Pallonkoko 2 mm.
Kiinnitystapa Sisäkierteinen
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Labret pienellä jalokivellä ja sisäkierteillä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.