• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 86

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 86

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Dermal anchor lävistys

Dermal anchor tai Dermal on epäilemättä yksi hienoimmista lävistyksistä minkä voi teettää. Ja lävistyskorut tähän lävistykseen ovat vielä hienompia. Dermal lävistyksellä on monia eri nimityksiä. Tyypillsesti tapaat nimityksiä kuten Micro Dermal, One-Point Piercing – ja tietysti kaikista tunnetuimman nimen Dermal anchor.

Tässä tekstissä voit lukea lisää dermal anchor lävistyksestä. Saat muun muuassa paremman käsityksen meidän suuresta valikoimastamme dermal anchor lävistyksiin. Myöhempänä kerromme lisää itse lävistyksestä.

Pidätkö dermal anchor lävistyksestä? Lue lisää tästä!

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa suuren valikoiman eri Dermal anchor lävistyksiä

Me olemme ylpeitä meidän suuresta valikoimastamme dermal anchor lävistyksiin. Meiltä löydät monia erilaisia lävistyskoruja eri malleissa. Meiltä löydät kaikki erityylisesti ja erimalliset lävistyskorut, niin jalokivillä kuin myös esimerkiksi kullattuna - jokaiselle löytyy varmasti jotain omanlaistaan. Tutustu valikoimaamme ja osta seuraava dermalisi jo tänään.

Hyvä tietää dermal anchoreista

Jos olet ylpeä dermal anchorin tai micro anchorin omistaja, niin sinulla on mahdollista vaihtaa päällä olevaa helmeä - ja se on todella fiksua. Kaikille dermal anchoreille, joissa tämä yläosahelmi on mahdollista vaihtaaa,  yhteistä on niiden paksuus. Euroopassa käytämme jota kuinkin samaa dermal anchorin paksuutta niin Espanjassa kuin myös Pohjois-Euroopassa. Joten voit rauhassa tilata uuden yläosahelmen itsellesi ja vaihtaa sen helposti uuteen ilman epäilystäkään siitä, että se ei sopisi sinun dermal anchoriin. 

100% turvallinen materiaali

Materiaalit, joista meidän dermal anchorit tehdään ovat 100 % turvallisia ja ne ovat kirurginteräs tai titaani. Joten jos kärsit nikkeliallergiasta, voit olla 100 % varma, että meidät materiaalit eivät aiheuta sinulle allergista reaktiota, sillä ne eivät päästä nikkeliä. Kirurginteräs ja titaani ovat sitkeitä materiaaleja, jotka soveltuvat hyvin lävistyskoruihin. Meidän valikoimastamme löydät vain ja ainoastaan kirurginteräksestä tai titaanista valmistettuja lävistyksiä.

Kuinka hoidan lävistystä parhaiten?

Jos haluat huolehtia ja hoitaa lävistystäsi mahdollisimman hyvin, niin kokeile joitain meidän hoitotuotteita. BodyMod.fi nettikaupasta löydät suuren valikoiman eri hoitotuotteita, jotka kaikki auttavat sinua pitämään lävistyksesi puhtaana ja terveenä. Jos haluat oppaan tähän, niin löydät sen myös meidän blogista, jossa kerromme kuinka puhdistaa lävistys päivittäin.

Lue lisää blogistame lävistyksistä

Jos haluat tietää lisää lävistyksistä, niin vieraile meidän blogissamme. Lävistysten hoidon lisäksi voit lukea myös eri lävistysmateriaaleista, joista lävistykset teetetään. Löydät blogista myös paljon muita artikkeleja, jotka odottavat lukuasi. Nauti dermal anchoristasi!