Pyöreä dermal keskikivellä monissa eri väreissä

Saatavuus: Varastossa

8,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Koru on suurilta osin valmistettu messingistä, vaikka korun takaosan pieni ruuvi on valmistettu kirurginteräksestä. Keskellä korua on upea ja suuri monimuotoinen keskikivi, joka säteilee valossa. Keskikiven ympäriltä löytyy suuri määrä pienempiä kiviä. Koru on päällystetty eri päällysteellä riippuen siitä mistä mallista on kyse. Esimerkiksi kultamallit ovat päällystetty 14 karaatin kullalla.

Kuten aikaisemmassa jaksossa mainitsimme, voit valita koruun itsellesi sopivan värin niin materiaalin kuin myös kiven puolesta. Voit tilata korun esimerkiksi punakultamallina tai kiiltävänä. Lisäksi voit valita esimerkiksi turkoosin tai vaaleanpunaisen keskikiven. Näin ollen, voit itse kasata itsellesi lempparikorun.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Dermal-62
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm. (Sopii 1.6 mm Dermaliin)
Materiaali Kirurginteräs
Toissijainen materiaali Messinki
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Tavallinen pinnoite
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Pyöreä dermal keskikivellä monissa eri väreissä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder