• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

36 Nimike(ttä)

/ sivu

36 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Huulilävistys

BodyMod.fi nettikauppa toimittaa kaikki lävistystoivomuksesi sinun huulilävistyksellesi. Lyhyesti, BodyMod.fi nettikaupan tavoitteena on tarjota sinulle kaikkia huulilävistyksiä mitä toivot.

Tässä lävistyskorut huulilävistyksiin:

Monet erityyppiset korut voidaan myös jakaa eri materiaaleihin kuten kirurginteräkseen , titaaniin, kultaanakryyliin jne.
On tärkeää valita oikea materiaali huulilävistykseen. Hammaslääkäri suosittelee aina käyttämään PTFE:tä tai biomuovia, sillä ne ei eivät vahinhoita hampaita tai ikeniä. Näistä kahdesta materiaalista on olemassa monia eri malleja ja muotoja, mistä varmasti jokaiselle löytyy mieluinen vaihtoehto. Ainoa haitta näissä materiaaleissa on niiden pehmeys, jolloin voit helposti purra ne paloiksi. Muista kuitenkin, että puret mieluummin korun palasiksi kuin että löysit hampaasi palasiksi.

Huulikorun pituus:

On tärkeää myös että käytettävä huulikoru ei ole liian pituudeltaan liian suuri. Riskeerat hampaasi ja ikenesi jos käytät liian pitkää huulikorua. Mistä sitten tietää kuinka pitkää korua täytyy käyttää? Se ei ole oikeastaan kovinkaan hankala keksiä hyviä ohjeita. Kun teetät lävistyksen, se on tavallista että aluksi käytetään hieman pidempää korua, kunnes turvotus huulessa laskee ja lävistys asettuu paremmin aloilleen. Tavallisissa huulilävistyksissä kuten Medusa, Madonna, angelbite, snakebite jne, tämä tarkoittaa sitä, että aloituspituus on 10 mm.

Kun turvotus on laskenut ja haava on alkanut parantua, on aika vaihtaa lyhyempään koruun. Tavallisin korun pituus on 8 mm, mikä on myös tämän nettikaupan ns. standardi-pituus. Huomioo kuitenkin, että PTFE- ja biomuovikorut voidaan lyhentää itse, joten voit itse lyhentää ja valita pituuden omalle huulikorullesi.

Nykyään huulikoruilla on myös ns. standardi-paksuus. Lävistys tehdään yleensä 1,2 mm paksuisella neulalla. Edelleen, 1,2 mm on myös tämän nettikaupan standardi-mitta. Jos korulla on jokin muu mitta, se kerrotaan kyllä selkeästi.

Huulilävistykset voidaan useissa tapauksissa helposti myös häivettää läpinäkyvällä "häivekorulla". Korutyypin vaihto ei myöskään yleensä ole ongelma.

Toivomme, että toimitamme seuraavan korusi sinun huuleen.