• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

29 Nimike(ttä)

/ sivu

29 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Hevosenkenkä huulilävistyksiin

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme monia erilaisia lävistyskoruja huulilävistyksiin. Yksi suosituimmista huulilävistyksistä on hevosenkenkä. Hevosenkenkä on lävistyskoru, joka yllättäen muistuttaa hevosenkenkää. Molemmissa päissä hevosenkenkää sijaitsee helmet, jotka antavat korulle lisäpotkua. Voit esimerkiksi hankkia hevosenkenkääsi piikit molempiin päihin, jos siltä tuntuu. Miten ikinä haluat tuunata koruasi - valinta on sinun. 

Tässä tekstissä kerromme lisää suositusta hevosenkenkä lävistyskorusta. Voit mm. lukea lisää meidän suuresta lävistyskoruvalikoimastamme, saada neuvoja lävistyskorun valintaan sekä siitä kuinka huolehdit ja hoidat lävistystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Suuri valikoima hevosenkenkiä lävistykseesi BodyMod.fi kaupasta

BodyMod.fi kaupassa suuren valikoiman erilaisia hevosenkenkiä eri huulilävistyksiin. Löydät ne myös eri värein ja koristeluin. Tarjoamme mm. myös moniväristä hevosenkenkää, jossa kaikki värit sekoittuvat kauniissa lävistyskorussa. Lisäksi tarjoamme myös hevosenkenkää piikeillä. Tämäntyyppinen hevosenkenkä sopii rajoja rikkoville henkilöille.

Hevosenkenkiemme laatu on tietenkin huippua. BodyMod.fi nettikaupassa emme myy tuotteita, joista emme voi mennä 100 % takuuseen. Sen takia löydät meiltä aina suuren valikoiman huippulaadukkaita hevosenkenkiä. Vaikka myymme korkealaatuisia tuotteita, se ei tarkoita sitä että hintamme ovat myös korkeat. Ei, BodyMod.fi nettikaupassa myymme korkealaatuisia lävistyskoruja edullisin hinnoin. Vaikka hintamme tuntuisivat todella alhaisilta, niin sinun tulee tietää, että emme koskaan tingi laadusta. Laadukkaat tuotteet ja tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeintä meille.

Hyvä lahjaidea

Jos etsit lahjaa ystävälle tai rakkaalle, joka tykkää lävistyksistä, niin hevosenkenkä lävistykseen on loistava idea lahjaksi. Ystäväsi tai rakkaasi tulee varmasti pitämään tämäntyyppisestä lahjasta, sillä hevosenkenkä mielletään yleensä hieman erilaisemmaksi ja mielenkiintoisemmaksi lävistyskoruksi kuin "tavallinen tylsä helmirengas". Osta hevosenkenkä lahjaksi nyt ja yllätä vastaanottaja parhaalla mahdollisella tavalla.

Hevosenkenkä lävistykseen ja hygienia

Kuten kaikki muutkin lävistykset, hevosenkenkää täytyy myös säännöllisesti puhdistaa. Jos et vielä tiedä, mitkä hoitotuotteet ovat hyviä, niin tarkasta ehdottomasti sivumme hygieniatuotteet. Löydät sieltä suuren valikoiman erilaisia hoitotuotteita lävistyksiin. Jokainen auttaa tavallaan puhdistamaan lävistyksesi ja hevosenkenkäsi. Hygienista huolehtiminen on tärkeää jos haluat välttää tulehdukset lävistyksessä. Tulehdus on lähes pahinta mitä lävistykselle voi tapahtua. Siksi muista puhdistaa hevosenkenkäsi säännöllisin väliajoin - omaksi parhaaksesi. Muista myös ruuvata päät pois ja puhdistaa hevosenkenkä läpikotaisesti.

Lue lisää lävistyksistä blogistamme

Jos et saanut tarpeeksi tietoa lävistyksistä ja hevosenkengistä, niin meillä on myös blogi, jossa kerromme lisää kaikista lävistyksistä ja lävistysten materiaaleista. Meillä on monia jännittäviä artikkeleita, jotka odottavat jo lukuasi. Nautinnollisia lukuhetkiä.