• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 66

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 66

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Madonna lävistys

Madonna lävistys on saanut nimensä tunnetusta laulajasta ja lävistys kannattaa teettää aina ammattilävistäjän luona. Kipuasteikolla Madonna lävistys on yksi kivuttomimmista lävistyksistä. Lue lisää täältä ja opi lisää tästä huulilävistyksestä.

Madonna lävistys ja sen historia

Madonna lävistys on saanut nimensä maailmankuullusta laulajasta Madonna. Syy lävistyksen nimeen Madonna, on yksinkertainen. Laulajalla on lävistyksen sijainnissa syntymämerkki. Se sijaitsee huulien yläpuolella vasemmalla puolella nenän alapuolella. Madonna lävistys teetetään yleisimmin labret lävistyksellä, joka on pieni lävistyskoru levyllä ja helmellä.

Kuinka Madonna lävistys teetetään

Ensimmäiseksi pidä huoli siitä että teetät Madonna lävistyksesi ammattilävistäjällä. Väärinteetettynä lävistys voi aiheuttaa vammoja hampaisiin ja ikeniin. Sen takia teetä lävistys vain ammattilaisella. Ensimmäiseksi alue puhdistetaan, jonka jälkeen haluttu lävistyskohta merkitään kertakäyttökynällä. Sen jälkeen otetaan lävistyspihdeillä kiinni ja lävistetään reikä ihoon. Lopuksi koru laitetaan paikoilleen.

Minkäkokoista lävistyskorua käytän Madonna lävistykseeni

Kun Madonnasi teetetään, on tärkeää tietää minkäkokoista lävistyskorua lävistäjäsi käyttää. Melkein kaikki lävistäjät käyttävät paksuudeltaan 1,2 millimetrin ja pituudeltaan 10 millimetrin lävistyskorua. Noin 2-3 viikon päästä, tulehduksen laannuttua, vaihda koru lyhyempään. Tavoitteena on valita aina paksuudeltaa 1,2 millimetrin ja pituudeltaan 8 millimetrin koru. 99 % lävistyskoruistamme Madonna lävistyksiin ovat myös tätä kokoa. Jos sinulla herää kysymysmerkkejä Madonna lävistyksestä, niin ota rohkeasti yhteyttä meidän asiakaspalveluumme, joka on aina valmiina auttamaan.

Monroe lävistys

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Se pitää yleensä paikkansa monien lävistyksien yhteydessä. Riippuu keneltä kysyy, tätä lävistystä voidaan kutsua myös "off-center ylähuulilävistyksesi, Madonna lävistykseksi tai Monroe lävistykseksi. Tosiasia on kuitenkin, että iha miksi tahansa lävistystä kutsuu, tai mihin kohtaan - keskelle, vasemmalle tai oikealle lävistys teetetään, niin lävistys on sama ja siihen käytetään samaa korua.

Nimellä ei ole paljoa väliä, voit kutsua omaasi ihan miten haluat Madonnaksi tai Monroeksi. BodyMod.fi nettikaupassa haluamme kuitenkin kutsua lävistystä Madonna lävistykseksi, sillä olemme huomanneet että Madonna nimitystä käytetään eniten. Nauti Madonna lävistyksestäsi.