• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 140

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tuotteet 1-48 / 140

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Korvakorut

Korvanipukassa sijaitsevat korut ovat epäilemättä suosituimpia lävistyskoruja, joita löytyy. Siksi kutsumme sitä yksinkertaisesti korvakoruksi. Suurella osalla naisista on korvakoru. Tätä on tehty monia tuhansia vuosia. Korvakorut eivät kuitenkaan ole pelkästään naisille mutta myös miehille. Yllättävän suuri osa miehistä kantaa myös korvakorua.

Korvakorulävistystä voidaan kutsua myös "reiksi korvissa". Korvakorulävistyksiä kutsutaan myös korvarengaiksi. BodyMod.fi nettikaupassa meillä on korvakoruja ja korvarenkaita jokaiseen makuun.

Laaja valikoima korvakoruja BodyMod.fi nettikaupassa

Tarjoamme laajan valikoiman lävistyskoruja korvalävistyksiin. Jos olet mies tai nainen, vanha tai nuori - se ei tarkoita mitään. Tarjoamme lävistyskoruja kaiken ikäisille sekä molemmille sukupuolille. Lävistyskorujemme laatu on korkea ja hinnat ovat aina mahdollisimman edullisia. Arvostamme asiakaspalvelun erittäin korkealle, sillä uskomme että asiakkaamme iloitsevat ensimmäiseksi asiakaspalvelusta ja sen jälkeen vasta edullisista hinnoista.

Siksi voit turvallisesti tilata seuraavat lävistyskorusi meiltä. Lähetämme postia joka arkipäivä. Lisäksi tarjoamme ilmaisen rahdin yli 15 euron tilauksille.

Löydä tyyliisi ja persoonallisuutesi sopiva korvakoru

Jos olet erittäin tietoinen omasta tyylistä, niin tarkasta ihmeessä valikoimamme ja inspiroidu. Jokaiselle löytyy varmasti koru omaan tyyliin ja persoonallisuuteen. Monet ostavat lävistyskoruja, jotka matchaavat heidän omaan tyyliinsä.

Etsitkö lävistyskorua, millä yhdistät nykyisen tyyliisi. Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Tarkasta suuri korvakoruvalikoimamme ja löydä seuraava korvakorusi meiltä.

Hyviä neuvoja hygieniaan

Blogistamme löydät oppaan hyvään lävistyshygieniaan. Suosittelemme lukemaan sen, jos haluat pitää lävistyksestäsi mahdollisimman hyvin huolta. Etsitkö hoitotuotteita korvalävistykseesi? BodyMod.fi tarjoaa laajan valikoiman eri hoitotuotteita kaikkiin eri lävistyksiin. Hoitotuote nimeltä "isotoninen suolaliuos" on fantastinen tuote, jos olet juuri saanut lävistyksesi ja haluat puhdistaa sen parhaalla tavalla.

Harkitsetko lävistystä muualle?

Jos harkitset lävistystä muualle kuin korvaan, niin suosittelemme sinua lukemaan blogimme. Sieltä löydät paljon erilaisia oppaita ja artikkeleita lävistyksistä. Jos esimerkiksi harkitset korvan venytystä, niin lue blogistamme venytykseen liittyvät artikkelit. Tällä tavalla valmistaudut hyvin lävistyskoruun ja olet varmempi, siitä että haluat teettää korun.

Jos yleisesti ottaen olet kiinnostunut lävistyksistä niin blogimme on myös oikea paikka sinulle. Artikkelimme kertovat epäilemättä kaiken oleellisen ja tärkeän lävistysmaailmasta.