• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 210

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tuotteet 1-48 / 210

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Tragus lävistys

Tragus lävistystä pidetään usein kauniina lävistyskoruna, joka säteilee feminiisiä viboja. BodyMod.fi nettikaupassa myymme näitä tragus lävistyskoruja. Valikoimamme on suuri ja löydät epäilemättä tragus lävistyksen sinun makuusi. BodyMod.fi panostaa laatuun, edullisiin hintoihin ja täydelliseen asiakaspalveluun. Siksi voit rauhassa tilata seuraavan tragus korusi meiltä.

Mikä on tragus lävistys?

Tragus lävistys on korvalävistys, joka sijaitsee pienessä rustossa korva-aukon juurella. Meiltä löydät monia erilaisia lävistyskoruja tragus lävistykseesi. Tragus lävistys on kuten mainittu erittäin feminiinen lävistys, jonka takia monet nuoret tytöt hankkivat sen. Tragus lävistyksen hyvä puoli on se, että tragus lävistykseen voit käyttää monia eri lävistyskoruja. Voit käyttää sauvoja, renkaita, labret korua jne.

Kuinka tragus lävistys teetetään?

Tragus lävistys tehdään lävistämällä reikä korvan rustoon. Neula on tietysti 100 % steriili, jotta vältyttäisiin infektiolta. Jotkut henkilöt kokevat pientä kipua lävistyksen teettämisen aikana, mutta kipu riippuu yleensä henkilön kipukynnyksestä sekä siitä kuinka kokenut lävistäjä on. Kokeneella lävistäjällä kipu jää yleensä vähäisemmäksi kuin kokemattomalla.

Emme suosittele teettämään tätä lävistystä korvakorupyssyllä. Käyttämällä korvakorupyssyä lisäät infektioriskiä. Siksi suosittelemme sinua menemään ammattilävistäjän luo, joka käyttää steriiliä lävistysneulaa.

Voiko tragus lävistyksestä kuuroutua?

Lyhyt vastaus: Ei, ei voi. Viime vuosina on liikkunut huhuja, että tragus lävistyksestä voi kuuroutua. Tämä ei todellakaan pidä paikkansa eikä mitään todisteita tästä ole koskaan löytynyt. Joten voit turvallisesti teettää tragus lävistyksen kuten myös monet tuhannet ihmiset ovat tehneet.

Haluatko tietää lisää tragus lävistyksistä?

Jos haluat lisätietoa tragus lävistyksestä, suosittelemme tarkastamaan blogimme. Sieltä löydät helposti kaikkea mahdollista tieoa lävistyksistä ja monista muista asioista. Voit mm.lukea orgaanisista materiaaleista, jotka ovat tulleet viime vuosina yhä suosituimmiksi ja suosituimmiksi.

Onko sinulla kysymyksiä, joihin et löydy blogista vastausta, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua parhaamme mukaan.