Lävistysrengas sydän 14 karaatin kultaa

Saatavuus: Varastossa

49,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Kuvassa oleva sydänkoru on valmistettu 14 karaatin kullasta. Korulla on upea sydämenmuotoinen muotoilu ja se on valmistettu vain 1 kappaleesta. Päät kohtaavat korun yläosassa, johon jää väliin noin 2 mm.
Laittaessasi korua korvaan, väännä korua mieluummin sivuttain pois toisistaan, jotta korun elastisuus säilyisi. Kun olen saanut korun paikoilleen, niin väännä päät takaisin. Näin, koru on korvassa. Helppoa, eikö?

Sydänrengas on saatavilla monissa eri malleissa, joten voit vapaasti valita oman lempparikullanvärin sekä omat mitat. Koru sopii parhaiten kaikkiin korvalävistyksiin kuten esimerkiksi Daith, Tragus tai Helix lävistyksiin.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ear-32
Kappalemäärä 1 Kpl
Leveys 12 mm.
Korkeus 11 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Lävistysrengas sydän 14 karaatin kultaa
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder