Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

Septum clicker jalokivillä V-muodossa

Saatavuus: Varastossa

12,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat
Kuvassa näkemäsi koru on ns. clicker rengas, jossa pieni saranallinen tappi-osa korussa avautuu ja sulkiessa napsautetaan yksinkertaisesti kiinni. Niimpä korussa ei ole irtonaisia osia, jotka katoavat helposti.
Kutsumme korua septum koruksi, sillä sen muoto ja koko tekevät korusta ideaalin septum lävistykseen. Korua voi toki käyttää muuallakin, missä sen malli on sopiva.
Renkaan design on V-muodossa, jota koristaa kirkkaat jalokivet tummalla emalitaustalla. Renkaan tappi on kirurginteräksinen, muuten koru on messingistä. Korussa on pinnoitus, ja tarjolla on kolme erilaista väriä.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Nose-21
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Leveys 17 mm.
Leveys on korun kokonais mitta kaikki sisäänlaskettuna, ei ainoastaan ihon lävitse menevä osa.
Korkeus 16 mm.
Korkeus on korun kokonais mitta ylhäältä alas, kaikki sisäänlaskettuna.
Paksuus 1.2 mm.
Kierteiden paksuus mitta on korun rungon paksuus. Se on tärkeää huomioida, jotta tiedät minkä kokoiset kierteet siihen laitettavalla pallolla pitäisi olla. Kierteiden paksuus pitäisi olla sama, kuin lävistysreiän ja siihen laitettavan pallon kierteiden.
Pituus 8 mm.
Korun pituus mitataan aina suorassa linjassa pallosta palloon. Taivutettu runko ei siis mitata kierteen kautta, vaan suorassa linjassa pallojen sisäpuolelta.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Toissijainen materiaali Messinki
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Koru on päällystetty. Pinnoite lopulta häviää erilaisille nesteille altistettua. Voit pidentää korun kestävyyttä suojaamalla sen saippualta, meikiltä, kosteudelta yms.
Pinnoite PVD pinnoitus
Jalokivityyppi Zirkonia
Kiinnitystapa Saranalla
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Septum clicker jalokivillä V-muodossa
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.