Labret sisäkierteillä valoa heijastavalla helmellä

Saatavuus: Varastossa

4,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat
Sisäkierteiset labretit tuovat aina helpotuksen huokaukset, sillä sinun ei tarvitse raapia ihoasi korua laittaessa, kuten voi tapahtua ulkoisten kierteiden kohdalla.
Tämän labret on sisäkierteiden lisäksi erityisen ainutlaatuinen tyyliltään. 
Labret on valmistettu kirurginteräksestä, jossa päällyste antaa laajemman värivalikoiman tähän labrettiin. Voit valita omasi neljän tapin värin väliltä. 
Labretin päässä loistaa valoa heijastava helmi, joka on myös valittavissa eri väreistä. Lisäksi saatavilla on eri pallon kokoja.
Labretin yleinen pituus on 8mm, mutta lävistyksesi koosta riippuen voit valita juuri sinulle sopivan pituuden valikosta. 

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Labret-111
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm.
Materiaali Kirurginteräs
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Ionipinnoite
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Labret sisäkierteillä valoa heijastavalla helmellä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder